+31725110629
SCHADEHERSTEL

SCHADEHERSTEL

Ook voor schadeherstel van je Harley-Davidson kun je bij ons terecht.

Wij verzorgen een perfect schadeherstel met gebruik van originele Harley-Davidson onderdelen om afwijking van origineel te voorkomen.

Voor een snelle schadeafhandeling vragen we je na het inleveren van je schademotorfiets (veelal door het bergingsbedrijf ), een kopie kenteken te overleggen. Indien je schade hebt aan kleding of accessoires, graag deze ook meebrengen en hiervan de originele aankoopnota's meeleveren. Heb je deze niet meer, dan graag een overzicht van de leeftijd van de artikelen en de prijs waar het voor aangeschaft is.

Na ontvangst van de schademotorfiets gaan wij zo snel mogelijk een rapportage maken en kun je de verzekering op de hoogte brengen om expertise bij ons te laten uitvoeren. De financiële afhandeling met de verzekering regelt West Coast Motors door middel van een akte van cessie zodat je hier geen werk meer aan hebt.

Houd er rekening mee dat, wanneer er spuitwerk verricht moet worden, of er levertijd op onderdelen zit, dit enige tijd kan duren. Vanzelfsprekend streven ook wij ernaar je motor zo snel mogelijk en weer veilig op de weg te krijgen.