+31725110629
ONS TEAM

ONS TEAM

MEET OUR TEAM

Bas Leek

Bas Leek

DEALER OWNER / SALES

Eigenaar/directeur van West Coast Motors. In 1990 begon Bas bij zijn vader als poetser en je kunt wel zeggen dat hij vanaf toen alle facetten van het bedrijf gehad heeft. In 2002 als magazijnhulp begonnen, en vanaf 2006 als werkplaatsplanner en bedrijfsleider. Aangezien hij een ruime ervaring in het bedrijf had was het tijd voor een grotere stap en nam hij sinds 2012 echt het roer van zijn vader over, wat mooi samenviel met de opening van het nieuwe pand waar we reeds zijn gevestigd. Bas is verantwoordelijk voor alle aspecten en eindbeslissingen in het bedrijf. Hij kent het assortiment door en door en kan je helpen bij het vinden van de perfecte motor.

Ed Bosschaert

Ed Bosschaert

SALES

Onze langst werkende werknemer! In 1990 begon Ed als monteur, dit heeft hij tot 2000 gedaan. Met zijn werkplaats ervaring was het een logische stap om daarna Service Manager te worden. Dit deed hij zeven jaar met plezier maar toen werd het tijd voor een nieuwe stap, het verkopen van motoren. Begonnen op het occasion center is hij nu al een bijzonder lang een vertrouwd gezicht op de zaak. Met zijn expertise en een schat aan kennis weet hij als geen ander welke motor bij je past en ga je met een glimlach de weg op.

René Philips

René Philips

SERVICE

In 2005 begon René zijn stage als baliemedewerker. Nadat René zijn school in 2006 had afgerond was het geen verrassing dat hij werd terug gevraagd als werkplaatsplanner. Al jaren is René je vertrouwde aanspreekpunt voor de werkplaatsplanning en technische vragen. Met zijn klantgerichte service en enthousiasme vragen mensen graag specifiek om hem.

Chris Bongers

Chris Bongers

SERVICE

In 2005 begon Chris zijn stage als monteur en kreeg hij na het afronden van zijn opleiding gelijk een vaste aanstelling. Als monteur heeft hij veel ervaring opgedaan. Met het volgen van speciale H-D cursussen heeft Chris de allerhoogste gradatie behaald als Master of Technology. In 2020 maakte hij een nieuwe stap binnen het bedrijf en is hij nu samen met René het vaste aanspreekpunt voor de werkplaatsplanning en technische vragen. Met zijn know-how zorgt Chris ervoor dat je motor weer in topconditie is.

Jasper de Ruiter

Jasper de Ruiter

PARTS & ACCESSOIRIES

Sinds 2020 zorgt Jasper dat het magazijn op rolletjes loopt. Naast het zorgen dat alles klaar staat voor de monteurs, staat hij ook paraat voor het bestellen, en neemt hij graag uitgebreid alle tijd om je te helpen met vragen over onderdelen.

Stijn Vos

Stijn Vos

PARTS, ACCESSOIRIES & MOTORCLOTHES

Verruilde Noord-Brabant in voor Noord-Holland en is sinds 2023 het eerste aanspreekpunt zowel aan de telefoon als aan de balie. Deze allrounder geeft je vriendelijk advies en beantwoord al je vragen over kleding en onderdelen. Daarnaast is hij een helpende hand voor Jasper bij het inboeken en zorgt hij dat bestellingen correct worden verwerkt.

Yasmine Draness

Yasmine Draness

MOTORCLOTHES & GIFTS

In 2023 is deze charmante dame een waardevolle toevoeging aan ons team en het gezicht van onze kledingshop. Met haar oog voor fashion en kennis van motorkleding zal ze zorgen dat je zowel veilig als stijlvol de weg op kunt gaan.

Denyse Zwagerman - Gijzen

Denyse Zwagerman - Gijzen

MARKETING & ADMINISTRATION

In 2004 begon Denyse haar werkzaamheden voornamelijk als Sales Assistent en administratie. Ze breidde dit uit en werd ook verantwoordelijk voor alle communicatie, marketing, social media en evenementen binnen het bedrijf. Een echte duizendpoot die zorgt dat alles op rolletjes verloopt.

Je kunt haar bereiken op dinsdag, donderdag en vrijdag

Stef Arenas

Stef Arenas

CHAUFFEUR

Stef is sinds 2019 onze man voor het rijden en bezorgen. Het bekende vrolijke gezicht aan je deur, hij zorgt ervoor dat de motoren op het juiste moment en plek worden afgeleverd en opgehaald. Plus, hij zorgt ervoor dat je motor er weer tiptop uit ziet.

Gideon Schussler

Gideon Schussler

MASTER TECHNICIAN

In 2008 begon Gideon als monteur bij West Coast Motors. Met zijn expertise is hij specialist in het afstellen van Harley-Davidsons op de testbank, en is hij inmiddels ook onze stagebegeleider. Elk jaar wordt hij bijgeschoold met speciale H-D cursussen van de HD-University en zijn wij super trots dat hij in 2018 de allerhoogste gradatie heeft behaald als Master of Technology.

Rene Kamphuis

Rene Kamphuis

MASTER TECHNICIAN

Rene is al sinds 2010 onderdeel van het team. Een echte allrounder als monteur. Voor hem is geen klus te groot of te klein. Elk jaar word hij bijgeschoold met speciale H-D cursussen van de HD-University en zijn wij super trots dat hij in 2020 de allerhoogste gradatie heeft behaald als Master of Technology.

Walter Joren

Walter Joren

MASTER TECHNICIAN

Deze oude rot in het vak zit vrijwel zijn hele leven al in de motorfietsen. Met zijn jarenlange ervaring bij verschillende Harley-Davidon dealers is hij sinds 2020 een mooie aanvulling aan het werkplaats team. Tuning en revisie is zijn specialiteit. Elk jaar wordt hij bijgeschoold met speciale H-D cursussen van de HD-University en zijn wij super trots dat ook hij in 2020 de allerhoogste gradatie heeft behaald als Master of Technology.

Duncan Klerk

Duncan Klerk

TECHNICIAN

Duncan kwam binnen in 2023 met ruim tien jaar ervaring als 1e autotechnicus.
Hij is praktisch opgegroeid met motoren en met zijn passie en skills is hij een mooie aanwinst. Elk jaar wordt hij bijgeschoold met speciale H-D cursussen van de HD-Universiteit.

Nick Jongejan

Nick Jongejan

TECHNICIAN

De benjamin van het monteursteam, werkzaam sinds 2024. Nick heeft zijn Auto Technicus opleiding gehaald tijdens zijn verblijf in Engeland. Elk jaar wordt hij bijgeschoold met speciale H-D cursussen van de HD-Universiteit.