+31725110629
OVER ONS

OVER ONS

CHECK ONZE INTRODUCTIE VIDEO

West Coast Motors is de officiële Harley-Davidson dealer in de regio Noord-Holland.

In 1976 is WCM ontstaan en sinds 7 oktober 2012 zitten wij in het gloednieuwe pand op de Madame Curiestraat 6 te Alkmaar. Bij ons kun je terecht voor nieuw en gebruikte Harley-Davidson modellen. Daarnaast verzorgen wij al je onderhoud, schadeherstel en reparaties aan je motor. Onze werkplaats heeft een gedreven en vakkundig team. Wij hebben een ruim assortiment H-D Parts & Accessoires en een gezellige kledingshop met H-D kleding en Gifts.

De Bar & Shield Award voor beste Harley-Davidson dealer van Nederland hebben wij maar liefst vijfmaal mogen ontvangen  en daar zijn wij dan ook ontzettend trots op!

We werken met dertien enthousiaste Harley liefhebbers samen aan hetzelfde doel: "Een zo goed mogelijke service bieden".

Kom langs en ervaar het West Coast gevoel. De koffie staat klaar!

HISTORY West Coast Motors

1976, West Coast Motors start in een knus pand in het centrum van Alkmaar. Jan Leek maakt van zijn grote passie zijn beroep en gaat motorfietsen inkopen, verkopen en onderhouden.

Al gauw verkocht hij zijn eerste Harley-Davidson. Jan raakte verknocht aan het roemruchte merk Harley-Davidson en op dat moment werd de hobby een serieuze zaak. Het eerste pandje werd al snel te klein en verhuisde naar Zijdewind. Daar legde Jan in tien jaar de fundering voor de huidige West Coast Motors formule.

In de loop der jaren groeide het bedrijf naar volwassenheid. Er kwamen meer afdelingen bij en de klantenkring breidde zich gestaag uit.

Landelijk staat West Coast Motors bekend om zijn specialisatie in het tunen en afstellen van Harley’s. Hiervoor hebben wij de nieuwste Dyno Star afstelbank in huis. 

Je kunt wel praten over een echt familiebedrijf aangezien zoon Bas en echtgenote Maaike Leek hun eigen afdelingen in het bedrijf runden.

In 1991 werden de vestigingen op het industrieterrein Oudorp te Alkmaar een feit.Waar we ons tot oktober 2012 hebben gevestigd.

West Coast Motors in een NIEUW jasje sinds 7-10-2012

Vanaf 7 oktober 2012 zijn wij dus gevestigd in het gloednieuwe pand op de Madame Curiestraat 6 waardoor we nu met zijn allen onder 1 dak konden zitten. Ook heeft Bas Leek in 2012 het roer van zijn vader overgenomen.

We zijn ervan overtuigd dat we de door de vernieuwingen een nog betere service kunnen bieden.

Tot ziens in onze showroom!