+31725110629
NIEUWS

WCM WINNAAR BESTE HARLEY-DAVIDSON DEALER 2018!

Super trots en we willen onze klanten ook ontzettend bedanken voor deze waardering!

Voor de vijfde maal winnaar beste Harley-Davidson dealer van Nederland!

HARLEY-DAVIDSON BENELUX B.V. - PERSBERICHT

West Coast Motors en H-D American Lifestyle opnieuw beste Harley-Davidson-dealers

Bar & Shield Award is ultieme bewijs van hoge klantwaardering

Rijswijk, 9 maart 2019 – Voor het tweede jaar op rij zijn West Coast Motors in Alkmaar (NL) en H-D American Lifestyle in Zwijndrecht (B) bekroond tot de beste Authorized Harley-Davidson dealers van de Benelux. Zij ontvangen de prestigieuze Bar & Shield Award, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de dealers die in een jaar op 50 verschillende beoordelingspunten het beste scoren. In die beoordeling vormt klanttevredenheid een van de belangrijkste onderdelen en dat is dan ook wat de prijs zo belangrijk maakt: hij is het ultieme bewijs dat de dealer zijn klanten de perfecte Harley-Davidson-ervaring biedt. Behalve klanttevredenheid tellen ook zaken als verkoopcijfers, de uitstraling van het pand en de showroom mee. Verder wordt in de beoordeling onder andere het opleidingsniveau van het personeel, het businessplan en de klantactiviteiten meegenomen.

Veel feedback

Binnen het dealernetwerk van Harley-Davidson staat de Bar & Shield Award hoog in aanzien. Bij H-D American Lifestyle in Zwijndrecht, zijn ze dolgelukkig met de prijs. Eigenaar Timo van den Broeck vertelt: “Twee jaar op rij worden we als beste beoordeeld. Echt geweldig! Wij investeren continu in de relatie met onze klanten en dit is het beste bewijs dat die strategie werkt. Met het hele team, inmiddels veertien man, zetten wij alles op alles om de best mogelijke service te leveren. Om de lat nóg hoger te leggen hebben we zelfs nog twee vacatures. Dus als je dit leest en bij de beste dealer van België wil werken dan horen we graag van je, haha.” 

Ook in Alkmaar is het nieuws met blijdschap ontvangen. West Coast Motors pakt de prijs maar liefst voor de vijfde keer. Eigenaar Bas Leek vertelt: “De klant heeft gesproken, daarom zijn wij extra blij met de Bar & Shield Award. We doen iedere dag ons stinkende best voor onze klanten zonder nou echt bewust met deze prijs bezig te zijn. Maar toen we halverwege het jaar eens gingen kijken bleken we een flink eind op kop te liggen. Die waardering van onze klanten is fantastisch en we blijven er alles aan doen om die ook in de toekomst waar te maken. Op naar nummer zes!”

Innovatie en klantgerichtheid

Martin Mulder, Country Manager H-D Benelux kijkt met trots naar het H-D-dealernetwerk. Hij vertelt: “Ons dealernetwerk wordt continu sterker. Onze dealers zijn het visitekaartje van ons merk en het is fantastisch om te zien dat die dealers continu bezig zijn zichzelf te verbeteren. Dat doen ze door te innoveren en door continu in gesprek te blijven met hun klanten. Timo en Bas hebben dit jaar, met hun teams, opnieuw bewezen dat die klantgerichtheid werkt. Deze prijs is daar het ultieme bewijs van. Namens Harley-Davidson feliciteren wij beide dealers en hun teams met deze prachtige waardering!”

c329770c63d5053854d7c8bba481af21_f885feb11522624e.jpg