+31725110629

ONS TEAM

Bas Leek

Bas Leek

Dealer Owner / Sales

Mede eigenaar/directeur van West Coast Motors. In 1990 begon hij bij zijn vader als poetser en je kunt wel zeggen dat hij vanaf toen alle facetten in het bedrijf heeft gehad. Van magazijnmedewerker in 2002 tot de verkoop en vanaf 2006 werkplaatsplanning en bedrijfsleider. Aangezien hij een ruime ervaring in het bedrijf had was het tijd voor een grotere stap, en nam hij sinds 2012 dan echt het roer van zijn vader over, wat mooi samenviel met de opening van het nieuwe pand waar we nu gevestigd zijn. Hij houdt zich met alles in het bedrijf bezig en is verantwoordelijk voor de eindbeslissingen.

Ed Bosschaert

Ed Bosschaert

Vehicle Sales Manager

In 1990 begon Ed als monteur, dit heeft hij tot 2000 gedaan. Met zijn werkplaats ervaring was het een logische stap om daarna service manager te worden. Dit deed hij 7 jaar met plezier, toen werd het tijd voor een nieuwe stap; het verkopen van motoren. Met zijn jarenlange kennis en ervaring weet hij als geen ander (net als Jan) alles over onze voorraad motoren en welke motor bij je past. En zal hij je hier graag een deskundig advies over geven.

René Philips

René Philips

Service Manager

In 2005 begon René zijn stage als balie medewerker. Nadat hij zijn school in 2006 had afgerond werd hij terug gevraagd om als werkplaatsplanner te komen werken. Al jaren is René nu uw vaste aanspreekpunt voor de werkplaatsplanning en technische vragen.

Chris Bongers

Chris Bongers

Service & Parts Associate

In 2005 begon Chris als monteur Na bijscholing met speciale H-D cursussen van de HD-University heeft hij de allerhoogste gradatie behaald als Master Technician. Na veertien jaar als monteur te hebben gewerkt lonkte een nieuwe uitdaging. Met zijn technische kennis is hij nu een aanwinst aan de balie voor al uw service & parts vragen.

Denyse Zwagerman-Gijzen

Denyse Zwagerman-Gijzen

Marketing & Administration Representative

In 2004 begon Denyse haar werkzaamheden voornamelijk als Sales Assistent. Ze breidde dit uit en werd ook verantwoordelijk voor alle communicatie, advertising en evenementen binnen het bedrijf. Je kunt haar bereiken op dinsdag, donderdag en vrijdag

Yasmine Draness

Yasmine Draness

Motorclothes & Gifts Sales Associate

Yasmine is sinds Augustus 2023 ons team komen versterken. Zij zal u een vriendelijk en deskundig advies geven in de kledingshop.

Jasper de Ruiter

Jasper de Ruiter

Parts & Accessories Associate

Jasper is sinds December 2020 werkzaam als P&A medewerker en zorgt ervoor dat het magazijn op rolletjes loopt.

Stijn Vos

Stijn Vos

Allround verkoopmedewerker

Stijn is sinds 2023 het aanspreekpunt aan de balie en via telefoon en staat je graag te woord. Bij deze allrounder kan je terecht voor Parts, Accessoires en kleding vragen.

Gideon Schussler

Gideon Schussler

Master Technician

In 2008 begon Gideon als monteur bij WCM. Hij houdt zich bezig met alle algemene werkzaamheden als monteur, en daarnaast is hij gespecialiseerd in het afstellen van Harley’s op de Dynostar testbank. Elk jaar wordt hij bijgeschoold met speciale H-D cursussen van de HD-University en heeft hij ook het hoogst haalbare monteurs niveau behaald als Master Technician!

Rene Kamphuis

Rene Kamphuis

Master Technician

In 2010 begon Rene als monteur en hij sleutelt aan klussen groot en klein, een goede allrounder. Elk jaar wordt hij bijgeschoold met speciale H-D cursussen van de HD-University waarin ook hij het hoogst haalbare monteurs niveau behaald heeft als Master Technician!

Walter Joren

Walter Joren

Master Technician

Vanaf april 2017 hebben we een oude rot in het vak erbij. Met zijn 24 jaar ervaring als motorfietstechnicus hebben we een fijne ervaren allrounder aan het team toe kunnen voegen.
Elk jaar wordt hij bijgeschoold met speciale H-D cursussen van de HD-University waarin ook hij het hoogst haalbare monteurs niveau behaald heeft als Master Technician!

 Paul Metzelaar

Paul Metzelaar

Service Technician

Sinds januari 2018 is Paul werkzaam als monteur. Met zijn 10 jaar ervaring als eerste automonteur en een passie voor Harley-Davidson zit hij nu echt op zijn plek. Door zijn leergierigheid en enthousiasme heeft hij in een korte tijd het H-D monteursvak goed onder de knie gekregen. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het afstellen van Harley’s op de Dynostar testbank. Ook hij wordt natuulijk bijgeschoold met speciale H-D cursussen van de HD-University.

Duncan Klerk

Duncan Klerk

Service Technician

Sinds begin 2023 mogen we Duncan aan het monteurs team toevoegen. Met zijn jarenlange ervaring als eerste autotechnicus en leerling begeleider bij Audi heeft hij veel technische kennis opgedaan en zijn wij blij om Duncan in ons team te mogen hebben. Ook hij wordt natuurlijk bijgeschoold met speciale H-D cursussen van de HD-University.

Stef Arenas

Stef Arenas

Service Staff

Stef is de chauffeur van WCM. Je bent hem vast al tegengekomen bij het bezorgen en ophalen van uw motor. Daarnaast helpt hij bij alles wat op dat moment nodig is.