+31725110629
Events

23 September 2023 09:00 - 24 September 2023 16:00


Open House 

Zaterdag 23 September & Zondag 24 September


Kom langs tijdens de Open House dagen!
Zoals je van ons gewend bent gaan we er weer wat gezelligs van maken. Demo-rides op H-D 2023 modellen, Lekker eten, live muziek en drankjes aan de bar. In de kledingshop houden wij een Mega opruiming en ook zijn er weer diverse leuke standjes aanwezig.

Wat kan je verwachten:

DEMO-RIDES De enige manier om te ervaren hoe je droom Harley rijdt!  De 2023 Harley-Davidson® modellen staan deze dagen gratis en vrijblijvend voor je klaar om proef te rijden.

LIVE MUZIEK THE COWPOKES Heerlijke muziek door een oergezellige band! Traditionele Amerikaanse Folk, Country-Bluess, Old-Time country en Bluegrass. Op hun eigen wijze vertolken ze de prachtige traditionals.

FOOD BBQ MEAT MEASTRO Deze BBQ meastro maakt heerlijke kwaliteit hamburgers. Goed vlees voor mensen met smaak!

DRINKS In onze eigen WCM BAR kan je genieten van een lekker biertje of een verfrissend drankje.

SALE Tijdens de Open House houden wij een grote opruiming in de kledingshop met hoge kortingen!

DIVERSE STANDS:

 • JM TATTOO Deze tatoo artists bieden unieke tatoeages van hoge kwaliteit aan. Je kan zelfs de dag zelf een kleine tattoo zetten naar keuze, bv een H-D logo!

 • PERFORMANCE EUROPE Deze Community met een passie voor v-twin performance staan hier met hun dikke Performance Baggers                                                                                                                                          
 • MOTORREIS USA Organiseert al sinds 2010, 100% unieke motorreizen door Amerika! ze staan bekend om hun unieke slaaplocaties, bijzondere stoplocaties, extra events tijdens de roadtrips en het feit dat ze altijd 3 weken voor vertrek een kennismakings-barbeque organiseren met de gehele groep! Ride Your dream! Ze zullen je ze deze dag van alle info voorzien. LET OP: AANWEZIG ZATERDAG 23-9

 • COASTRIDERS CHAPTER Een actieve en gezellige groep leden die mooie ritten organiseren in binnen-en buitenland, lijkt het jou leuk om is mee te rijden? De Coastriders zijn aanwezig om je van alle informatie te voorzien.

 • ASTRONAUT BIER Met een knipoog naar traditie en een oog voor innovatie, brouwen ze bieren die zowel de klassieke smaken omarmen als nieuwe horizonnen verkennen. Daarbij schuwen zij het niet om een statement te maken met stoere ingrediënten: tropisch fruit, verse gember, rook of whiskey. Cheers, en vergeet niet: "Drink dit bier"! TIP: Vergeet niet cash mee te nemen om een 1 van hun bierpakketten mee te kunnen nemen

 • NOIZEZZ Op maat gemaakte gehoorbescherming. Ontdek deze universele motorrijden oordopjes, voor een veilige en comfortabele rit. Wil je verzekerd zijn van een plekje voor het aanmeten meld je dan nu snel aan op info@westcoastmotors.nl 

 • DUTCHBEARDS BEARDCARE  Dutchbeards produceert handgemaakte verzorgingsproducten voor de baard. Verzorgende baard olie met unieke geuren. Samengesteld met zorg en passie in hun eigen laboratorium in Nederland.

 • Dr.JEKILL & Mr HYDE Een elektronisch regelbaar uitlaatsysteem dat de rijder de mogelijkheid biedt te kiezen tussen drie verschillende sound modi. Een uitlaat die zijn gelijke niet kent wat betreft sound, esthetiek en power. The Exhaust is een volledig legaal uitlaatsysteem dat voldoet aan de Europese wetgeving en is ECE, EG-BE en TÜV gekeurd. LET OP: AANWEZIG OP ZATERDAG 23-9

  Openingstijden tijdens de Open House
  zaterdag 23-9 | 09:00-17:00
  zondag    24-9 | 11:00-16:00

  Don't miss it!